Sunday, September 16, 2018

Inside The Crackhouse with John Patrick Robbins


Question 1: What kind of cult would you like to start?

Answer:
The one that gives me free booze and tons of sex and the occasional pizza .

Question 2: What are your deepest secret beauty secrets?

Answer:
I bathe in human blood on a regular basis worship the Devil and I am actually a immortal.

Question 3: Who is your favorite member of One Direction?

Answer:
The one with the biggest tits

Question 4: Is it true that you have recently taken up residence in Jenifer Lawerence’s basement?

Answer:
Shh don't fuck it up  for me she doesn't know  I’m here , Besides she has a restraining order on me she is so in denial of are relationship.

Question 5: Are Hot Pockets scientifically the meal of the future?

Answer:
Duh I’m a writer everyone knows I can't afford food dumbass.

Question 6: Do you think our Alien overlords are conspiring with the American government to outlaw James Coney Island HotDogs?

Answer:
The CIA holds many secrets including the truth behind the female orgasm and true location of Santa Claus.

Question 7: What brand of liquor would you recommend for a first grader?

Answer:
Well preferably something smooth to genitally ease them into alcoholism ,  like Old Grandad or  Absinthe.

Question 8: What are your thoughts on the philosopher Russel Brand? Do you find him as attractive as I do?

Answer:
I am more a Neil Diamond man myself but I really don't listen to death metal much anymore

Question 9: If you had to compare your love life to a movie would it be Twilight by M Night Shyamalan , or Steven Kubrick’s film entitled My little Pony friendship is magic?

Answer:
I used to love going to the mall with Grandpa till those Nazi bastards kicked us out for hanging round the escalator too often.

Question 10: Am I still pretty enough for Hollywood?

Answer:
Sometimes the voices tell me its wrong to open portals to hell and offer my neighbors as human sacrifices to the dark Lord , but I never listen to them cause only crazy people hear voices.

Question 11: What are your political thoughts about water and freshly cut grass?

Answer:
I believe I will pour concrete all over my lawn and decorate bricks like flowers wearing my Sunday best , and drink whiskey instead of water cause remember when it comes to water fish fuck in it.

4 comments:

  1. YES! I've been waiting for the next interview, this cracked me up!!! I love the break from all the monotonous list of questions other places that do author interviews ask. I dig it.

    ReplyDelete
  2. hahahahaha, "drink whiskey instead of water cause remember when it comes to water fish fuck in it" - sage advice!!

    ReplyDelete
  3. Bwa ha ha ha ha ha!

    Perfect answers to perfect questions.

    ReplyDelete

The Happy Ending Meal by John Patrick Robbins

Mornings were always hell and the dismal view a little more bearable when waking up next to a good looking woman. Or as my luck had been go...